ESPN Global – Isossa-Britanniassa toimiva mobiili e-urheilualusta ilmoittaa tuesta Bitcoin-maksuille

ESPN Global on Iso-Britanniassa toimiva mobiili e-urheilualusta. Yrityksen pääkonttori on Puolassa, ja sen tavoitteena on muuttaa globaali mobiilipelausala käyttämällä blockchain-tekniikkaa.

ESPN julkaisee

ESPN Global ilmoitti äskettäin, että heidän ryhmäketjupelialustansa oli käynnistynyt. Alustan käyttäjät voivat tehdä talletuksia ja nostoja Bitcoinissa ja muissa salauskolikoissa. Maksut käsitellään Cryptopay-palvelun kautta.

Osana ilmoitusta ESPN Global ilmoitti integroivansa online-aarteenetsinnän nimeltä „Satoshi’s Treasure“. Aarteenetsintä sisältää miljoonan dollarin arvosta BTC: tä, joka jakautuu 1000 finalistin joukkoon.

Yrityksen julkilausumassa se totesi, että markkinoille saattamista edeltävä vaihe tarjoaisi suosittuja pelejä mobiilisovelluksen kautta salattuina palkintoina. Toimintojen, kuten tapahtumien todentaminen, hajautus tapahtuu blockchain-tekniikalla.

Maksut hoitaa salausmaksuihin erikoistunut yritys Cryptopay. Tavoitteena on varmistaa, että maksut ovat turvallisia, turvallisia ja nopeita. Alustan käyttäjät voivat valita pelin tai liittyä ryhmään osallistuakseen reaaliaikaisiin kilpailuihin. Palkinnot jaetaan korkeimpien kerättyjen pisteiden perusteella.

Premium-jäsenyys

Alustan jäsenet voivat myös ilmoittautua premium-jäseneksi, jos heille annetaan etusija pääsyyn lähtö- ja saapumisaikoihin ja varhaiseen pääsyyn uusiin peleihin. Isossa-Britanniassa toimiva e-urheilualusta on ESPN Global Corporation Ltd: n alainen, jonka pääkonttori on Puolassa.

ESPN Globalin johtajan Chris Parkerin mukaan lohkoketjulla on paljon potentiaalia. Hän totesi, että sähköisen urheilusektorin arvo oli maailmanlaajuisesti 140 miljardia dollaria. Ohjaaja lisäsi, että sähköisen urheilusektorin vetäjinä olivat pääasiassa digitaaliset mikroliiketoimet. Hänen mielestään mikrotapahtumien suosiota e-urheilualalla parantaisi huomattavasti käyttämällä blockchain-tekniikkaa.

Satoshin aarre

Osana lanseerausta foorumi aikoo julkaista Satoshin aarre. Se on miljoonan dollarin pulmapeli. ESPN Globalin johtaja Chris Parker totesi: „Tällä miljoonan dollarin arvoisella pulmapelissä, Satoshi’s Treasure, lupaamme palkkiona kuormitetun bitcoin-lompakon, jonka avaimet jaetaan 1 000 kappaleeseen ja joka saa aikaan palkintopaikkojen maailmanlaajuisen metsästyksen.“

Alusta on myös suunnitteilla käynnistävän vaihtotarjouksen Smart Gaming Tokenille (SGT), joka on ERC20-tunnus.

Chris Parkerin mukaan he tarjoavat markkinointipäivästä alkaen lahjaksi rekisteröityneille pelaajille SGT airdropsia. Hän lisäsi, että kun pelaajat menettävät rahaa pelistä tai turnauksesta, heille maksetaan korvaus SGT-ilmapallon kautta. Pelaajat ansaitsevat vastaavan arvon SGT: ssä menetyksestään, joka lähetetään ERC20-lompakkoon.

SGT airdropsin arvo on 0,001 dollaria. Arvon on kuitenkin tarkoitus nousta, kun peliyhteisö kasvaa. Palkkiojäsenillä, jotka saavat kaksinkertaisen SGT-summan superkilpailun määrää vastaan, on myös mahdolliset tappiot, jotka katetaan lentokentältä.

Blockchain-tekniikan käyttö sähköisen urheilun alalla on edelleen rajallinen. ESPN Globalin kaltaiset alustat auttavat kuitenkin osoittamaan, että tekniikalla on potentiaalia muuttaa alaa.