Hvorfor gruvearbeidere ikke dumper Bitcoin til tross for $ 23 000 dollar

Hvorfor gruvearbeidere ikke dumper Bitcoin til tross for $ 23 000 dollar
Institusjonell interesse for Bitcoin kan ha ført til nye høyder, men gruvearbeidere har alltid dukket opp som de viktigste fortalerne for Bitcoin-prisoppgjør. Slik var tilfellet i 2017, og i 2020 har det vært noen tegn fra gruvearbeidernes engasjement i prisrallyet.

Bitcoin-gruveutstrømningen har falt over 68% siden november 2020, og flere gruvearbeidere velger å holde på sin Bitcoin, selv til dagens prisnivå

Basert på data fra Glassnode har den aktive forsyningen økt raskt med tanke på at nesten 97% av Bitcoin- lommebøkene er lønnsomme. Forventningen er at salgspresset vil øke, men gruvearbeidere har kanskje ikke svart på det samme som nå.

Betyr dette at gruvearbeidere venter på høyere lønnsomhet? Gruvearbeidere hadde gått gjennom det meste av september og oktober 2020, og stilte opp for fortjeneste i november 2020. Dette var en annen grunn til en økning i tilbudet til børser, og for økningen i valutareserver. Reservene hovnet opp i november 2020, men lenge før de nådde tidligere nivåer, ble nyere forsyning trukket ut av børser.

En annen beregning som er viktig for gruvearbeid, men generelt mindre populær, er Total Miner Outflow [TMO].

Hvorfor gruvearbeidere ikke dumper Bitcoin selv over $ 23000

Basert på data fra diagrammet ovenfor er den totale gruveutstrømningen fortsatt på gjennomsnittsnivået, mye lavere enn forrige bull run. I 2017 og tidlig i 2018 var gruveutstrømningen mye høyere, den falt betydelig over et tidsrom på 12 måneder. I løpet av 2019-prisrallyet, med en kort økning i prisen, var det en annen økning i utstrømningen av gruvearbeidere, og dagens prisrally er ennå ikke registrert en tur i TMO.

Gruvearbeidere går gjennom det nåværende prisnivået og forventer ytterligere prisoppdagelse over $ 24200, og når utstrømningen begynner å øke, er det et tegn for detaljhandlere å følge med på pristabellene nøye. Akkurat som det nåværende prisrallyet ikke økte Bitcoins prisvolatilitet og nettverksmoment, har det ikke vist et løft i gruvearbeidere ennå. Prisnivået rundt TMO begynner å øke, nærmere 2017-nivået, kan være den nye ATH i noen måneder, med mindre ytterligere institusjonell aktivitet eller regulering medfører brå endringer i Bitcoins markedssyklus.